Polish Strategy Fans Forum

psff.pl
Teraz jest 22 paź 2017 o 22:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2011 o 04:45 
Offline
Sierżant
Sierżant

Dołączył(a): 4 sie 2006 o 20:03
Posty: 161
Lokalizacja: sandomierz
Witam! Chciałem pobawić się w zmianę parametrów jednostek w cc5, ale mam problem z qclonem - odpala sie tylko okno programu, ale nie wczytuje plików adb. Kiedyś mi się to udawało, ale teraz ( na nowym komputerze) nie działa. Czy ktoś może mi wytłumaczyć łopatologicznie, jak to zrobić, aby program wczytywał jednostki??? dzieki

_________________
ora et labora..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2011 o 11:18 
Offline
Generał broni
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2006 o 12:38
Posty: 4469
Lokalizacja: Rybnik, Toruń
GG: 13474584
z tego co pamiętam to program nie powinien być w katalogu z grą. No i dżawa powinna być zainstalowana, bez tego ani rusz.

_________________
Obrazek
...panem et circenses _ MVNIFICENTIA AVG(usti)
Qui vincit non est victor nisi victus fatetur

Enniusz


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2011 o 16:57 
Offline
Sierżant
Sierżant

Dołączył(a): 4 sie 2006 o 20:03
Posty: 161
Lokalizacja: sandomierz
I oba warunki spełniłem. Nie wiem co robię nie tak :| program sie uruchamia, wczytuje pliki .adb , pojaiwa sie na chwilke komunikat ze plik rozpakowany i... nic. niby aktywne stają się kalwisze edycji (zapisz/wytnij itp) ale nie ma czego edytować. A jakieś dwa lata temu pamiętam że działało, choć to był inny komp. nie wiem już..

_________________
ora et labora..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2012 o 13:23 
Offline
Podporucznik
Podporucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lip 2006 o 00:30
Posty: 637
Lokalizacja: Coventry, West Midlands, the UK
GG: 0
Może należy włączyć tryb zgodności z Windowsem 95 lub 98?

_________________
Moderator | Kantyna | War in the Pacific

Forum polityczno-historyczne:
http://musashi.phorum.pl/index.php


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2012 o 20:07 
Offline
Generał broni
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2006 o 12:38
Posty: 4469
Lokalizacja: Rybnik, Toruń
GG: 13474584
raczej z javą problemy; nie pamiętam jaka ma być

_________________
Obrazek
...panem et circenses _ MVNIFICENTIA AVG(usti)
Qui vincit non est victor nisi victus fatetur

Enniusz


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!
Update, dostosowanie i opieka techniczna EUFI
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL